Saturday, 14 December 2013

Study Week.

ASSALAMUALAIKUM W.B.T. . . 

i'm in week thirteen right now. only a week left before study week. means final exam is comes closer. semester ni pecah rekod sepanjang study kt UPSI. pecah rekod balik masa study week. hehe. macam tak caye je kan aku yg style homesick gila nk mati ni tak pernah balik study week. tp nk buat cemane khonn, kita kan rajin study bhahahaha. padahal sbb rasa mcm rugi je nk balik study week. dtg sini kejap, balik pulak cuti sem. kerap balik tu bukan main prob pun, tp harga tiket bas returns dh hundreds ringgit malaysia ! rugi kann. tp sem ni rasa nk balik eheee ! taktaw kenapa. tadi baru je beli tiket kt pekan. selasa malam nanti bertolak. tak sabar nak jumpa mek ayoh ! :D

No comments:

Post a Comment

Hello Everyone !
Just drop your comment here.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...