Friday, 10 January 2014

Life Update.

ASSALAMUALAIKUM W.B.T. . . 

alhamdulillah I still can breath the kampung's oxygen kofkofkof. petang semalam sampai kg ehee. masa sampai tu, haikal tak keluar dewan exam pun lg. so tunggu kt surau je alang2 solat kt sana. sebelum balik, kitorang pegi makan mihun celup kt kb. dia cakap sedap and mmg betol la sedap hehe. ala2 bakso gittew sbb dia letak meatball. cuma semalam perut lembu tak masak lg, tu je yg buat aku terkilan haha. tp tetap nikmat ! dh la hujan semalam, so memang feeling habis mkn. kalau ziana zain, tahap terangkat kening arr kira masa nyanyi tu haha.

on the way balik, adik haikal call suruh belikan air coke. jd kitorg tertanya2 la utk apa kan. rupa2nya nk celebrate birthday si echa kt rumah. family celebration je pun. sbb along cakap, echa selalu tanya, along, bila nk belikan echa kek ada lilin pastu belon2 tu ? haihh, bertuah punya si kecik kan. haha. so, aku tak balik rumah terus la. singgah umah ma dulu. siap tutup lampu pastu nyanyi ramai2. 

auuchak ! happy birthday echa ! 


 

I kissed her and she did the same thing to me. alolo sweetnyaaa. actually dh upload those pictures dalam fb. saje je taknak kasi blog ni bersawang sangat kan. haha. since ada story walaupun tak meletoppp macam loofa ngan nabil, aku tetap cekalkan hati utk upadate muahhaa. family potrait ade je, tp sbb yg laen tak bertudung, aku tak upload la. 

bila dh sampai kg ni ya ampunn. everything push me up. sampaikan aku taktaw nk start the prepation from where. kek wedding tak tempah lagi, doorgift tak beli lagi, hantaran tak gubah lagi, rumah tak kemas lagi, bla bla bla. and do you know what I was thinking ? BESTNYAAA KALAU ADA P.A ! susah taw nk decide dlm keadaan sekarang ni. today's countdown : 20 days before I'll be yours, haikal. esok ke kb utk gantikan seluar haikal yg hilang utk hantaran. :/ kopak duit hamba. then belikan barang utk satu hantaran je lg. hajatnya nk ke spa nanti hewhew. saje je sbb mmg taw lepas ni tak merasa dh benda mcm ni kan. alang2 kita ada chance nk buat preparation, kita buat je kan ? kalau ada masa, aku update je blog ni yepp. nk rest. adiosss. salam.

No comments:

Post a Comment

Hello Everyone !
Just drop your comment here.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...