Friday, 9 May 2014

Chiffon Printed Square Bidang 60

ASSALAMUALAIKUM W.B.T. . .
dalam entry lepas kita dh story byk (byk ker haha) pasal bisnes online kita yg baru nk start sob sob T_T. takpe, percaya pd Allah. rezekiNya luas. kita kena usaha la kan. 
 klik link ni and like utk sebarang update okay : Passion Of Fashion by AH

okay sekarang ni weolls tambah koleksi baru. sekarang ni panas kan ? ya Allah, dugaan sgt nk ke kelas. tudung yg kami jual ni materialnya sangat sejuk insya Allah. dijamin ! sbb kami pilih high quality chiffon :) dan yg bestnya tak payah nk iron pun masa pakai. save your time kan ? ni yg available. korang pilih taw !





utk code AH01, AH02, dan AH03, 3 tones taw. serius cantik ! tak rugi pun kalau beli huhu. 





AH06 dh sold out. korang boleh pilih another patterns :) 

mcm mana nk beli ? korang kan dh like page kami tu kan. so boleh terus pm kami kt sini :


thanks for viewing and salam muah ! 

No comments:

Post a Comment

Hello Everyone !
Just drop your comment here.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...