Tuesday, 29 April 2014

Behind The Name 'P.O.F by AH'

ASSALAMUALAIKUM W.B.T. . . . 

ya Allah betapa rindu nk berblog. tp serius masa sgt tak mengizinkan. sejak status bertukar, everything push me up. hahaha tu laa. nak kawen masa belajar lagi ! tp alhamdulillah, so far memang aku bahagia dgn status isteri kpd hubby yg sgt sweet gittew ihiksss. :P semester ni sgt stress. ke aku yg tak reti nk handle stress ? entah la. sampai satu tahap, sambil buat esaimen, sambil cakap ngan hubs tittew nanges2 sbb tak tahan sgt stress. uhh pecah rekod ugak la kira kan ? dgn esaimen berlambak, plus tajuk thesis yg tak sure nak yg mana, plus fikir semester depan praktikal macam mana. aduyaii sgt menguji hati dan perasaan. and right now, I'm at my hometown with hubby eheee. sbb cuti lama sgt. kita bosan kt tg malim. jd baik jd driver hubs ke class kan. okay tu serba sedikit my life update. 

we going back to my topic. jadi alkisahnya, iolls ni minat berfesyen. and since iolls dh transformed myself to be a better muslimah (alhamdulillah), iolls rasa nk tarik la jugak kengkawan turut serta. and trough what ? lepas bincang dgn hubs, rasanya dgn bisnes insya Allah berkesan. masa blog entry ni ditulis, aku ada citer aku baru start berbisnes secara online. masa tu kitorang belum kawen. and baru sekarang ada nama page haha. lama gila kan ! sorry sgt. lepas kawen baru taw life getting so busy. tak sempat nk handle benda macam ni. kitorang just post dalam fb and page je. and now we wanchu (want to ala2 minah saleh) introduce all of you, the name of our business online's page is Passion of Fashion by AH. 
and the picture above is our business logo. :)
hahahaha sgt tak kreatif kan. takpe la, asalkan ada hehe. and why the name of it is Passion of Fashion ? sbb iolls minat fesyen. sbb rasa dgn fesyen, kita boleh attract someone to love Islam more insya Allah kalau niat betul kan. insya Allah semua design yg kitorang buat menepati syarak. we'll always take care of that. taknak tanggung dosa si pemakai that is our customers kt 'sana' nanti. :)

and AH rasanya semua orang tahu. my name combined with hubs. Atiqah and Haikal. :) semoga cinta kita kekal ke syurga. semoga rezeki yg Allah bagi kita akan guna sebaiknya.

the tagline is "Istiqamah to Jannah". well, everything yg kita buat, kita amalkan kt dunia ni utk apa sebenarnya ? of course sbb kita sdg menuju ke syurga. jadi, setiap perubahan baik yg kita lakukan dlm hidup kita, harus istiqamah. umm, wajib ! semoga semua customers AH akan sentiasa istiqamah. kami pn masih lg mencari redha Illahi. :)

so, itu serba sedikit pengenalan kpd page kami. tak kenal maka tak cinta. semoga korang akan jatuh cinta dgn semua designs kami. err semua ? yess ! sbb kami akan introduce our new products ! insya Allah tudung and new princess dress design for raya ! jgn lupa like page kami ye ! tekan sini taw.


yang dh like, thanks sgt2. yg doakan bisnes ni maju and everyhthing, Allahurabbi. baiknya korang. kitorang sgt terharu taw. and ni nak tunjuk our customers yg sgt hot sampai berasap telinga pakai Princess Satin Dress. our first and only design yg kitorang buat setakat ni.







ni yg tag kitorang. sume cantik kan ! thanks to all buyers. dress ni dh terjual lebih 20pcs. thank you Allah. :') selamat malam. 

No comments:

Post a Comment

Hello Everyone !
Just drop your comment here.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...